Kreppipannu joka sopii kaikille liesille, myös induktiolle sekä uuniin. Lämpö jakaantuu pannussa tasaisesti joka takaa kauniin paistotuloksen. Ennen ensimmäistä käyttöä poista kaikki tarrat ja mahdolliset paperit tuotteesta. Pese pannu huolellisesti kuumalla vedellä ja käsitiskiaineella ja kuivaa huolellisesti. Öljyä paistopinta ruokaöljyllä käyttäen apuna sientä tai talouspaperia ( ei ulkopintaa), huuhtele kuumalla vedellä ja kuivaa hyvin. Nyt pannusi on valmis käyttöön. Voit aina välillä huoltaa pannusi näin ja se säilyy upeana pitkään.
Pannu johtaa lämpöä oikein hyvin. Käyttäessäsi kaasuliettä varmista että liekit eivät tule reunan yli ja muilla liesillä pyri käyttämään pannun kokoista levyä. Älä käytä induktiolieden boost- toimintoa vaan anna pannun lämmetä rauhassa kauttaaltaan.
Käytä silikonisia tai puisia työvälineitä.
Uunissa max 260°C, ja grillivastuksen alla oltava 5 cm väliä. Vältä lämpöshokkeja eli anna kuuman pannun jäähtyä ennen puhdistamista.