Pataleipä


Pataleipäresepti:
7 dl vehnäjauhoja,
1-1.5tl suolaa, 
1/2 tl kuivahiivaa. 
4dl lämmintä vettä. 
Sekoita kuivat aineet yhteen. Lisää sitten vesi. 
Ainekset vain sekoitetaan yhteen. Ei vaivata lainkaan! 
Sitten mielummin 12h tai enemmän lepoa kelmun alla. 
Taikinasta tulee todella löysä. Huom. Veden täytyy olla 42°C, jotta kuivahiiva "herää". 
,Valurautapata kylmään uuniin ilman taikinaa. Uuni 225°C  30 min, 
sitten taikina kuumaan pataan ilman rasvaa tai mitään muutakaan. Kansi päälle 30 min uunissa. Sitten 15 min ilman kantta.
Tuotteet 1 - 3  (Yhteensä 3)
Teräskulho 3 litraa - Työvälineet - 8710755363863 - 1
Brabantia
32,50 €
tai alk. 9 € /kk
Heti varastosta
Valurautapata 4,2 l oranssi - Padat ja uunivuoat - LC2117724090 - 1
Le Creuset
245,00 €
tai alk. 11 € /kk
Heti varastosta
Pata 4,2 l kermanvaalea - Padat ja uunivuoat - LC21177244814430 - 1
Le Creuset
247,00 €
tai alk. 11 € /kk
Tuote tilapäisesti loppu